Confiserie

Agostini koffie - Hoorens koffie, suikervrije pralines en koekjes

Koekjes en ander lekkers

U kan bij ons terecht voor een brede waaier aan artisanale koekjes, lekkere ambachtelijk gebrande koffie en een combinatie van dit alles … een geschenkmand. Naast de gewone confiserie kan u ook de suikervrije koekjes en pralines terugvinden, geschikt voor diabetici, maar ook de zoetekauwen die enkele kilootjes willen vermageren en toch willen genieten van alle lekkers, vinden beslist hun gading.Voor de klanten die in tijdsnood zijn staan steeds geschenkmanden in alle formaten klaar om mee te nemen. Wenst u zelf een confiserie mand samen te stellen op smaak van uw kennis dan kan dit ook. Wij staan graag ter uwer beschikking om u te begeleiden en de mand mooi in te pakken.

Agostini Koffie

Vanuit een authentieke passie voor het pure product en de ‘goesting’ u een perfecte kop koffie te garanderen werd de micobranderij Agostini opgericht door Stijn Vandenberghe in Dendermonde. Kernwaarden zijn kleinschaligheid en echte premium kwaliteit zonder compromissen. Deze koffie is dan ook verkrijgbaar in onze winkel te Dendermonde

Vanuit onze voorliefde voor lokale ambacht werd de koffie eveneens verwerkt in een exclusieve praline met de Mia Gusto koffie als hoofdingrediënt. 

Agostini Koffie Dendermonde Micro koffie branderij
Egidius tripel - ambachtelijk biertje uit Denderbelle

Egidius triple Blond

Is een tripel van 8,5 %, zacht, lekker & warm, met een goed mondgevoel en met een hoppige afdronk.
Dit exclusieve Egidius biertje heeft reeds vele prijzen gewonnen op diverse bierfestivals

Egidius Triple Bruin

Donker bruin/zwart bier met een stevige schuimkraag van 9 %. Een stevige jongen, die wel vlot naar binnen loopt en heeft een lange bittere afdronk. Intense smaken van rijp, rood en donker fruit, met zachte toetsen van roasted gerst. Ook aanwezig zijn toetsen van koffie en chocolade maar zeker niet dominant.

Suikervrije Pralines en Koekjes

Ben je op zoek naar suikervrije chocolade

Ben je diabeet of heb je een suikervrij of suikerarm dieet? Dan kan je zeker ook bij ons terecht voor lekkere en overheerlijke suikervrije pralines en koekjes. Wij hebben lekkers voor iedereen en dus ook confiserie voor mensen met bv diabetes. Op deze wijze kan iedereen zorgeloos genieten van een lekker koekje of praline. 

Ben je op zoek naar een suikervrij cadeautje, kom dan zeker eens langs bij ’t Suykerbootje, ze vallen enorm in de smaak! 

Agostini koffie - Hoorens koffie, suikervrije pralines en koekjes
Close