Doopsuiker

De geschiedenis van geboortesuiker of doopsuiker gaat al eeuwen terug. Nergens kan je op een materniteit binnenstappen of je ziet al de mooie doopsuiker presentaties op de kamers staan.
Een geschenkje, iets zoets en men kan de geboorte van een kindje vieren.

Doopsuiker

Doopsuiker wordt meestal vergezeld van suikerbonen, je kan deze lekkernij quasi niet wegdenken bij een presentatie, al worden er de laatste jaren een aantal alternatieven gebruikt.
Zo worden o.a. smarties, rice crispies in oneindig veel kleuren als alternatief gebruikt voor de klassieke suikerboon. Maar ook snoep, jenever, badschuim, badparels en andere behoren tot de mogelijkheden om je doopsuiker op te fleuren. Laat je inspireren door onze webshop, je kan er zowat alle mogelijke vullingen terugvinden:

doopsuiker-webshop

Doopsuiker Afwerking

Eens je een bepaald doopsuiker thema gekozen heb kan je van start gaan met de afwerking, je kan gebruik maken van tule (een zacht, half doorzichtige stof) waar je suikerbonen of smarties kan indoen. De gevulde tule kan je ook aan een rietje of potloodje vastmaken. Vergezeld van een naamkaartje altijd een leuk doopsuikergeschenkje.
Laat je creativiteit los op de leuke gadgets, doosjes, en ander leuks dat wij aanbieden. iedereen is op zoek naar een origineel doopsuikergeschenk en wil zich onderscheiden in de afwerking. Ben je niet zo creatief, kom zeker eens langs en we bespreken samen de mogelijkheden.

Doopsuiker Personalisatie

Personalisatie van doopsuiker is hot! Je kan de naam van je kindje tegenwoordig op bijna alles plaatsen via bv vinylstickers. Deze mooie stickers zijn uitgesneden uit vinyl in de naam van je kindje. Het maakt het geschenkje persoonlijker en deze stickers zijn permanent klevend zodat deze een hele tijd meegaan.
Naast de stickers kan je ook gaan voor naamlabels, snoepzakjes, wikkels en zoveel meer. Deze kunnen desgewenst ontworpen worden in je thema en kunnen zelfs volledig à la carte gemaakt worden voor de klant.

Geboortesuiker De Makerij

Doopsuiker doosjes van De Makerij, gepersonaliseerd

Geboortekaartjes

Uiteraard kan je niet zonder een kleine aankondiging van je geboorte. Hiervoor worden geboortekaartjes gedrukt en verstuurd. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Buromac, Belarto, Kaartjes en Co, De Witte Ooievaar, Vis ta Vie, … wij drukken ze allemaal! Desgewenst maken we er een babyborrelkaartje bij zodat je niet iedereen op kraambezoek krijgt maar dat alles meer gestructureerd verloopt op 1 welbepaalde dag.
Wij drukken de kaartjes 7 op 7, ongeacht of het een feestdag is of niet. Deze unieke service zal je wellicht op weinig plaatsen terugvinden. Bovendien wordt alles netjes klaargemaakt binnen de 4 uur. Heb je je doopsuiker bij ons besteld, dan leveren wij dit samen met je kaartjes eventueel op de materniteit (Gratis vanaf 350 euro voor de materniteit van Dendermonde. Voor levering op de materniteit van Aalst, Asse, Lokeren vragen wij een vergoeding van 30 euro. Verder kan mits km vergoeding)

Voorbeeldtekst geboortekaartje 1

Aarzel dus niet en kom eens langs om jouw droom waar te maken! Wij staan steeds voor u klaar om u met raad en daad bij te staan, bovendien kan u in onze winkel zowat alle doopsuiker collecties terugvinden die u kan bestellen en heeft u een idee hoe de afwerking ervan best gedaan wordt. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een full service, zodat je je helemaal geen zorgen hoeft te maken over de presentatie van je doopsuiker. Wij hebben immers jaren ervaring en zorgen steeds voor leuk afgewerkte presentaties.