Doopsuiker traditie - gouden potje in blik

Na 10 jaar nemen wij afscheid van het doopsuiker!
                     Maar niet getreurd! Wij hebben een opvolger!

Keuzes maken … het zat er aan te komen. De drukte in de chocolaterie zorgde er de laatste 2 jaar voor dat het niet evident was om steeds onverwacht paraat te staan voor geboortes. Desondanks deden we dit met hart en ziel om onze klanten te verwennen. Want dat zit in de genen van ons bedrijf.
De klanten die reeds hun bestelling plaatsten werken we uiteraard zelf netjes af met onze gebruikelijke service.

Echter de lokroep van het ambachtelijke klonk steeds luider en wij komen na de zomer met een uitbreiding op onze overheerlijke lekkernijen.
De verbouwingen zijn boven reeds volop bezig om alle ruimten in te richten als extra productieruimte voor de nieuwe producten. Welke producten? Dat laten we nog even in het midden … we maken er een leuke en lekkere lancering van!

Waar kan u vanaf nu terecht voor doopsuiker?

Uiteraard laten wij onze klanten niet in de kou staan!
Het doopsuiker gedeelte van onze zaak werd overgenomen door een zeer gepassioneerde Marcia van Zoetje. Zoetje is reeds een paar jaar actief en heeft bijgevolg de nodige ervaring om u bij te staan in uw keuze.
Bovendien situeert Zoetje zich op slechts 3km van onze zaak, wat maakt dat het in de regio blijft.
Onze know-how, webshop en het drukken van geboortekaartjes zijn allemaal naar haar verhuisd. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat u er in goede handen bent! Bovendien geeft Zoetje 15% korting* op elke bestelling die u plaatst op origineel-doopsuiker.be en dit tem 11 juni.

* niet op suikerbonen & snoep

Doopsuiker-glazen-potje-sticker-goud
Doopsuiker promotie

Zoetje

Meerskant 37
9280 Lebbeke
Tel 0477 27 59 09
 “Origineel Doopsuiker”

zoetje2

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen