Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Geen geboorte zonder geboortekaartjes! Het nieuws dat er een kindje geboren is wil je zeker delen met familie, vrienden, kennissen, … De beste manier op dit te doen is via een geboortekaartje. Je kan in de stijl van je doopsuiker een geboortekaartje kiezen zodat alles een mooi geheel vormt. Van de meeste collecties of combinaties bestaat er wel een passend geboortekaartje. Speciaal hiervoor hebben wij een hoek ingericht waar u comfortabel de boeken kan inkijken. U kan uiteraard steeds terecht op onze online shop of de waaier aan geboortekaartjes te bekijken.

Voor geboortekaartjes kan je kiezen uit o.a. Buromac, Belarto, Kaartjes en Co, De Witte Ooievaar, bb collections, Vis ta Vie, … en uiteraard kan je ook uit onze eigen ontwerpen een keuze maken. Wij beschikken over de vereiste know-how en apparatuur om het ontwerpen en drukken van een kaartje tot een goed einde te brengen.

Ook goudfolie behoort tot de mogelijkheden! Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bekijk onze kaartjes in onze winkel of op onze webshop

geboortekaartje panda

Geboortekaartjes! Wij geven pas service!

Wist u bovendien dat wij 7 op 7 paraat staan om uw kaartjes te drukken en uw doopsuiker uit te leveren op de materniteit. Ongeacht of het een zon- of feestdag is, wij leveren! Kerstkindjes of nieuwjaarskindjes, … geen probleem, u heeft de kaartjes de dag zelf nog.
Een doopsuikerzaak is “a way of life”, een leven van in dienst te staan van … en service leveren. Een pasgeborene houdt geen rekening met weekend of feestdag, als de tijd er is komt hij/zij op deze wereld en dan staan wij paraat om alles goed te laten verlopen.

Heeft u de opmaak door ons laten doen voor een minimumbedrag van 350 euro (incl geboortekaartjes) dan leveren wij gratis op de materniteit van Dendermonde. Voor levering op de materniteit van Asse, Aalst, of Lokeren vragen wij een vergoeding van 30 euro. Op andere materniteiten leveren wij tegen km vergoeding.

Geboortekaartjes online bestellen kan ook!

Hiervoor geldt hetzelfde regime, wij drukken de kaartjes sowieso de dag van de geboorte en verzenden deze van zodra dit mogelijk is met Bpost. Je kan ook steeds de kaartjes komen afhaken indien gewenst, ook in het weekend of op feestdagen.

Close