Hoeveel bestellen?

Je doopsuiker aantallen bepalen!

Er is zoveel keuze dat de klant het soms moeilijk heeft om te weten wat hij/zij juist moet bestellen. Wel, als je al weet hoeveel mensen een geboortekaartje krijgen ben je al op het juiste spoor. De kans is groot dat deze mensen op bezoek komen en je dus een geschenkje dient te geven. Meestal geeft men 1 geschenkje per koppel. Hou er rekening mee dat de kindjes ook iets krijgen, al dat lekkers en die leuke geschenkjes prikkelen in hun oogjes. Voor de kindjes gaat men makkelijk naar een potloodje, rietje, sleutelhangertje …

Meter & Peter geschenkjes!

Meter en peter worden ook in de watten gelegd, zo kan je in je thema kiezen voor een aangepast meter of peter geschenk, of je kan kiezen uit de diverse producten speciaal voor deze gelegenheid gemaakt.

Geschenkjes voor de kindjes!
Als je zelf al kindjes hebt kan het zijn dat je de
klasgenootjes van je kindje wil trakteren op een doopsuiker geschenkje, zo betrek je grote broer of zus ook mee in het verhaal. 

Wanneer bestellen?

Wanneer bestellen? Ideaal is ongeveer 6-8 weken voor je uitgerekende datum. Op deze manier kunnen we eventuele tekorten in voorraad aanvullen en hebben we tijd om alles zo optimaal mogelijk voor te bereiden.
Hou ook rekening dat diverse leveranciers in juli-augustus en in december op verlof gaan en er geen leveringen geschieden tijdens deze periode.
Wij van onze kant geven u het hele jaar door service! 7 op 7 drukken wij geboortekaartjes en leveren wij doopsuiker!

Welke doopsuiker trend volgen?

Steeds komen er nieuwe mogelijkheden bij, niet altijd makkelijk maar dat houdt ons scherp. De nieuwste trends, de nieuwe gadgets, … we volgen ze allemaal op de voet.
Gepersonaliseerd doopsuiker is hip, je gadgets afwerken met een naamsticker is quasi de norm geworden. Aangepaste labels om een snoepzakje op te fleuren, uitgesneden vormpjes, gepersonaliseerde buttons (sleutelhanger, clip, magneet), wikkels, … Alles kan, wij ontwerpen en realiseren ALLES in eigen atelier, wat maakt dat je geen lange wachttermijnen hebt en alles zeer snel kan gedrukt worden.

Wist u dat we 7 op 7, heel het jaar paraat staan om de geboorte van uw kind tot iets uniek te maken? Kerstdag, Nieuwjaar, … een kindje houdt daar geen rekening mee om geboren te worden, dus wij ook niet! Altijd beschikbaar, it’a way of living!

Close