Kindje geboren!

Kindje geboren?

suikerbonen leveren

Wij nemen onze taak heel serieus. Een kindje dat geboren is, verdient alle aandacht. Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk kan uitgeleverd worden. Bij opmaak van uw doopsuiker door ons staat het doopsuiker en suikerbonen doorgaans binnen de 4-6 uur klaar. Dat is zowat de tijd die nodig is om al je doopsuiker te voorzien van de nodige afwerking, je geboortekaartjes te drukken, de naamlabeltjes te bevestigen aan je doopsuiker en een leuke presentatie te maken van al deze leuke producten.

Doopsuiker leveren?

suikerbonen leveren

Ook op ZON- en FEESTDAGEN!!!

Bij bestellingen boven de 350 euro leveren wij GRATIS op de materniteit van Dendermonde. Andere materniteiten zijn ook mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Een voorbeeldje: als je kindje geboren is en u belt ons op rond 9u, dan leveren wij in principe tijdens de middag. Afhankelijk uiteraard van de hoeveelheid die we dienen klaar te stomen. Idem voor de geboortekaartjes. Halen we dit niet dan heeft u zeker uw doopsuiker, suikerbonen en geboortekaartjes in de namiddag of ten laatste rond 18u. De geboorte krijgt sowieso voorrang op ons andere werkzaamheden!

Een ander voorbeeld: uw kindje wordt geboren rond 14u. Doopsuiker en kaartjes worden uitgeleverd na sluitingstijd. Dus rond 18u-18u30.


7 op 7!

7 op 7 drukken wij geboortekaartjes

Kindje geboren en de opmaak werd door ons gedaan? Of had u nog geboortekaartjes besteld?

Bel op het volgende telefoonnummer om al je gegevens door te geven: 
0474/78 43 85
(7 op 7, 365 op 365)
Je mag steeds tot 22u een geboorte doorgeven, ongeacht weekend of feestdag.

Neem geen risico, bij de meeste drukkers/winkels dien je bij een bevalling op vrijdag te wachten tot dinsdag eer je je bestelling kan afhalen! Wij zorgen voor snelheid, service en lage prijzen!

Wat in een weekend of feestdag? 

Wel, no problem, u geniet van onze snelle service, in principe heeft u op deze dagen ook uw doopsuiker EN geboortekaartjes binnen de 4-5 uur. Elk jaar op Kerst of Nieuwjaarsdag rijden wij gegarandeerd uit met doopsuiker en/of kaartjes.


Close