wekker in chocolade

Time to Relax!

Unieke Eetbare Chocolade Klok van T Suykerbootje

Bij T Suykerbootje is er een meesterwerk gecreëerd: een unieke **chocolade klok** die niet alleen prachtig, maar ook volledig eetbaar is. Deze chocolade klok is niet zomaar een klok; het is een artistiek werkje met de boodschap “Time to Relax” op de wijzerplaat, dat uitnodigt tot rust en genot.

 

Wat deze chocolade klok extra bijzonder maakt, zijn de gedetailleerde afwerkingen. De wijzerplaat is voorzien van klassieke Romeinse cijfers, die een tijdloze en elegante uitstraling geven. De rand van de klok is zorgvuldig omhuld met een gouden laagje chocolade, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. Ook de pootjes van de klok hebben deze gouden afwerking, wat zorgt voor een harmonieus en stijlvol geheel.

 

Bovenop de klok staan vrolijke, rode belletjes. Deze speelse details geven de klok een feestelijk uiterlijk en maken het echt een blikvanger. Elke detail is met de hand gemaakt en zorgvuldig geplaatst, waardoor elk stuk uniek is.

Kortom, deze **chocolade klok** van T Suykerbootje is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een heerlijke traktatie. Perfect als cadeau of voor de juf/meester/werknemers of collega’s eens flink te verwennen. Ontdek de kunst van chocolade en geniet van een moment van ontspanning met deze eetbare schoonheid.

 

Bezoek T Suykerbootje en laat je verrassen door de smakelijke creaties die zij te bieden hebben.

 

Voor de lekkerste chocolade producten, neem een kijkje op onze webshop:

 

Ambachtelijke Pralines

chocolade klok
wekker in chocolade
klok chocolade

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen