Het Team

'T SUYKERBOOTJE

In 2009 werd onze doopsuiker zaak opgericht. Wij doen er sindsdien alles aan om de klant zo goed als mogelijk te bedienen. Het verschil maken wij met onze service, dagelijks krijgen wij mails om ons te bedanken voor ons goede zorgen, duidelijke communicatie en vlotte afhandeling. De klant staat centraal! Zo werken wij heel het jaar door, feestdag, kerst of nieuwjaar, kindjes worden nu eenmaal op alle mogelijke dagen van het jaar geboren. Wij zorgen dan ook voor 7 op 7 permanentie zodat geboortekaartjes en doopsuiker de dag van de geboorte afgeleverd kunnen worden. U kan ons ook steeds bereiken 7 op 7 op het gsm nummer 0474/78.43.85. 
Doopsuiker is een product dat je koopt met een zeker vertrouwen, wij maken er dan ook een erezaak van om samen met jou te bekijken hoe we je doopsuiker perfect kunnen samenstellen. Aarzel dus niet om vragen te stellen, wij staan je graag met raad en daad bij! Enkele cijfers …

2223
BESCHIKBARE PRODUCTEN

98%
KLANTENTEVREDENHEID

6480
GEBOORTES

Hans De Boodt - chocolatier 't Suykerbootje

Chocolatier Hans De Boodt maakt de heerlijkste pralines en is dagelijks bezig met zijn team in het open chocolade atelier. U kan hem steeds aan het werk zien tijdens een bezoek aan onze winkel. Elke dag worden verse pralines rechtstreeks in de verkoop geplaatst, wat maakt dat u steeds de lekkerste, verse pralines heeft.
Kom zeker langs tijdens de Sint & Pasen periode. Onze winkel wordt dan helemaal in het teken van deze evenementen ondergedompeld en de ware chocolade liefhebber kan hier zijn hart ophalen!

Sofie De Vis - 't Suykerbootje

Sofie De Vis geeft elke dag het beste van zichzelf om elke klant te bedienen, verder staat ze in voor het drukken en ontwerpen van de geboortekaartjes, het opmaken van je doopsuiker, beantwoorden van de vele mails, het bedienen van de klant in de winkel, de boekhouding, het leveren van doopsuiker … dit alles 7 op 7!

Bovendien staat ze altijd klaar om een helpende hand in de chocolaterie toe te steken op drukke momenten.

Chocolatier Kimberly - chocolatier 't Suykerbootje

Chocolatier Kimberly is de rechterhand van Hans De Boodt en maakt met enthousiasme de meest uiteenlopende creaties! Samen zijn ze een hecht en compatibel team dat gaat voor kwaliteit en unieke ontwerpen. Elke dag kan je haar aan het werk zien in het open atelier waar ze druk in de weer is met de productie van onze pralines en andere chocolade producten zoals Sint & Pasen.

Els De Proft - 't Suykerbootje

Els is de rechterhand van Sofie en zorgt mee voor prachtige doopsuiker creaties, staat mee in voor de verkoop van zowel doopsuiker als chocolade en staat steeds paraat om de klant een unieke beleving te geven.
Kom langs en laat je verwennen door haar inspiratie om zowel je doopsuiker als pakjes om te toveren tot een unieke presentatie!

't Suykerbootje - klanten reviews

  • Chantal: Super service ! Geen moeite is hen teveel. Zeker een aanrader !!
  • Evy: Vriendelijk en snelle service ! Dank u wel , kunnen er veel van jullie leren !
  • Cindy: Superservice! Geboortekaartjes waren al na enkele uren klaar ! Zelfs een nabestelling was er snel ! Dank je wel Sofie ! 😉
  • Stefanie: Super service! Bevallen & enkele uren later stond het doopsuiker al uitgestald!
  • Emi: Snelle service waarvoor dank.
  • Jessica: Voor mijn 3 kindjes hun geboorte heb ik bij T'Suykerbootje hun geboortesuiker besteld. Alles was tip top in orde. Heel vriendelijk en goed geholpen. Doe zo verder zou ik zeggen
Close