Home Het Team

Het Team

by Hans De Boodt

'T SUYKERBOOTJE

In 2009 werd onze zaak opgericht. De zaak werd opgericht door Hans De Boodt & Sofie De Vis, oorspronkelijk werd gestart met doopsuiker als hoofdactiviteit, chocolade en confiserie als nevenproducten. De eigen productie van pralines en aanverwant lekkers bleek al snel een succes en na 10 jaar werd de noodzaak groot om de zaak te transformeren in een ambachtelijk walhalla van chocolade, koekjes, confituur, honing en ander lekkers. 
Sinds 2017 zijn we verhuisd naar de Heirbaan 146 in Dendermonde. Deze locatie weerspiegelt onze passie voor ambachtelijk lekkers, met o.a. een open chocolade atelier, proevertjes en leuke opendeurdagen/demonstraties waar tot 1500 personen op langskomen om te genieten van onze pralines en een glaasje cava!
Onze pralines reizen dan ook de wereld rond! Shanghai, Dubai, Amerika, … je kan het je bijna niet voorstellen maar onze pralines hebben de wereld gezien!

Benieuwd naar ons lekkers? Kom eens langs en we dompelen je onder in een wereld van lekkers, leuke eetgeschenken en zoveel meer. Woon je wat verder? Geen probleem, breng een bezoekje aan onze online shop ambachtelijke-pralines.be en wij leveren al ons lekkers gewoon bij jou thuis!

Chocolatier Hans De Boodt maakt de heerlijkste pralines en is quasi dagelijks bezig met zijn team in het open chocolade atelier. U kan hem steeds aan het werk zien tijdens een bezoek aan onze winkel. Elke dag worden verse pralines rechtstreeks in de verkoop geplaatst, wat maakt dat u steeds de lekkerste, verse pralines heeft.
Kom zeker langs tijdens de Sint & Pasen periode. Onze winkel wordt dan helemaal in het teken van deze evenementen ondergedompeld en de ware chocolade liefhebber kan hier zijn hart ophalen!

Sofie De Vis geeft elke dag het beste van zichzelf om elke klant te bedienen, verder staat ze in voor het beantwoorden van de vele mails, het bedienen van de klant in de winkel, de boekhouding, het leveren van chocolade…!
Sofie zorgt voor een unieke klantenbeleving en helpt waar zij kan. Een duizendpoot van jewelste! Een belangrijke taak die haar toebedeeld werd is de kwaliteitscontrole, deze zorgt er namelijk voor dat alle producten er steeds top uitzien en smaken! Bovendien staat ze altijd klaar om een helpende hand in de chocolaterie toe te steken op drukke momenten. 

 

't Suykerbootje Dendermonde: Heirbaan 146

Chocolatier en verantwoordelijke Kimberly

Kimberly
Verantwoordelijke Atelier Dendermonde

Chocolatier Ella Neefs

Ella
Chocolatier Atelier Dendermonde

Jenny winkelmanager

Jenny
Winkelmanager Dendermonde

't Suykerbootje Puurs: Dorpshart 17

Klaartje
Verantwoordelijke Atelier Puurs

Chocolatier Juliia

Juliia
Chocolatier Atelier Puurs

Winkelmanager Puurs Marijke

Marijke
Winkelmanager Puurs

't Suykerbootje Londerzeel: Stationsstraat 65a

Niels
Verantwoordelijke Atelier Londerzeel

chocolatier Jade Osselaer

Jade
Chocolatier Atelier Londerzeel

Celicia
Winkelmanager Londerzeel

't Suykerbootje - klanten reviews

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen