Home Het Team

Het Team

by Hans De Boodt

'T SUYKERBOOTJE

In 2009 werd onze zaak opgericht. De zaak werd opgericht door Hans De Boodt & Sofie De Vis, oorspronkelijk werd gestart met doopsuiker als hoofdactiviteit, chocolade en confiserie als nevenproducten. De eigen productie van pralines en aanverwant lekkers bleek al snel een succes en na 10 jaar werd de noodzaak groot om de zaak te transformeren in een ambachtelijk walhalla van chocolade, koekjes, confituur, honing en ander lekkers. 
Sinds 2017 zijn we verhuisd naar de Heirbaan 146 in Dendermonde. Deze locatie weerspiegelt onze passie voor ambachtelijk lekkers, met o.a. een open chocolade atelier, proevertjes en leuke opendeurdagen/demonstraties waar tot 1500 personen op langskomen om te genieten van onze pralines en een glaasje cava!
Onze pralines reizen dan ook de wereld rond! Shanghai, Dubai, Amerika, … je kan het je bijna niet voorstellen maar onze pralines hebben de wereld gezien!

Benieuwd naar ons lekkers? Kom eens langs en we dompelen je onder in een wereld van lekkers, leuke eetgeschenken en zoveel meer. Woon je wat verder? Geen probleem, breng een bezoekje aan onze online shop ambachtelijke-pralines.be en wij leveren al ons lekkers gewoon bij jou thuis!

Hans De Boodt - chocolatier 't Suykerbootje

Chocolatier Hans De Boodt maakt de heerlijkste pralines en is dagelijks bezig met zijn team in het open chocolade atelier. U kan hem steeds aan het werk zien tijdens een bezoek aan onze winkel. Elke dag worden verse pralines rechtstreeks in de verkoop geplaatst, wat maakt dat u steeds de lekkerste, verse pralines heeft.
Kom zeker langs tijdens de Sint & Pasen periode. Onze winkel wordt dan helemaal in het teken van deze evenementen ondergedompeld en de ware chocolade liefhebber kan hier zijn hart ophalen!

Sofie De Vis - 't Suykerbootje

Sofie De Vis geeft elke dag het beste van zichzelf om elke klant te bedienen, verder staat ze in voor het beantwoorden van de vele mails, het bedienen van de klant in de winkel, de boekhouding, het leveren van chocolade…!

Bovendien staat ze altijd klaar om een helpende hand in de chocolaterie toe te steken op drukke momenten. 

 

Chocolatier Kimberly - chocolatier 't Suykerbootje

Chocolatier Kimberly is de rechterhand van Hans De Boodt en maakt met enthousiasme de meest uiteenlopende creaties! Samen zijn ze een hecht en compatibel team dat gaat voor kwaliteit en unieke ontwerpen. Elke dag kan je haar aan het werk zien in het open atelier waar ze druk in de weer is met de productie van onze pralines en andere chocolade producten zoals Sint & Pasen.

 

 

't Suykerbootje - klanten reviews

Onze website maakt gebruik van cookies. We gaan ervan uit dat u deze wil accepteren om een leuke surfervaring te hebben. Klik OK bij akkoord. OK Meer info