Home Het Team

Het Team

by Hans De Boodt

'T SUYKERBOOTJE

In 2009 werd onze zaak opgericht. De zaak werd opgericht door Hans De Boodt & Sofie De Vis, oorspronkelijk werd gestart met doopsuiker als hoofdactiviteit, chocolade en confiserie als nevenproducten. De eigen productie van pralines en aanverwant lekkers bleek al snel een succes en na 10 jaar werd de noodzaak groot om de zaak te transformeren in een ambachtelijk walhalla van chocolade, koekjes, confituur, honing en ander lekkers. 
Sinds 2017 zijn we verhuisd naar de Heirbaan 146 in Dendermonde. Deze locatie weerspiegelt onze passie voor ambachtelijk lekkers, met o.a. een open chocolade atelier, proevertjes en leuke opendeurdagen/demonstraties waar tot 1500 personen op langskomen om te genieten van onze pralines en een glaasje cava!
Onze pralines reizen dan ook de wereld rond! Shanghai, Dubai, Amerika, … je kan het je bijna niet voorstellen maar onze pralines hebben de wereld gezien!

Benieuwd naar ons lekkers? Kom eens langs en we dompelen je onder in een wereld van lekkers, leuke eetgeschenken en zoveel meer. Woon je wat verder? Geen probleem, breng een bezoekje aan onze online shop ambachtelijke-pralines.be en wij leveren al ons lekkers gewoon bij jou thuis!

Hans De Boodt - chocolatier 't Suykerbootje

Chocolatier Hans De Boodt maakt de heerlijkste pralines en is quasi dagelijks bezig met zijn team in het open chocolade atelier. U kan hem steeds aan het werk zien tijdens een bezoek aan onze winkel. Elke dag worden verse pralines rechtstreeks in de verkoop geplaatst, wat maakt dat u steeds de lekkerste, verse pralines heeft.
Kom zeker langs tijdens de Sint & Pasen periode. Onze winkel wordt dan helemaal in het teken van deze evenementen ondergedompeld en de ware chocolade liefhebber kan hier zijn hart ophalen!

Sofie De Vis - 't Suykerbootje

Sofie De Vis geeft elke dag het beste van zichzelf om elke klant te bedienen, verder staat ze in voor het beantwoorden van de vele mails, het bedienen van de klant in de winkel, de boekhouding, het leveren van chocolade…!
Sofie zorgt voor een unieke klantenbeleving en helpt waar zij kan. Een duizendpoot van jewelste! Een belangrijke taak die haar toebedeeld werd is de kwaliteitscontrole, deze zorgt er namelijk voor dat alle producten er steeds top uitzien en smaken! Bovendien staat ze altijd klaar om een helpende hand in de chocolaterie toe te steken op drukke momenten. 

 

Chocolatier Kimberly - chocolatier 't Suykerbootje

Chocolatier Kimberly maakt met enthousiasme de meest uiteenlopende creaties! Elke dag kan je haar aan het werk zien in het open atelier waar ze druk in de weer is met de productie van onze pralines en andere chocolade producten. Haar efficiëntie is uitermate legendarisch en met haar positiviteit stuurt ze mee het team voort. 
Kimberly studeerde aan COLOMA

Chocolatier Lore komt uit de journalistiek maar heeft zich inhouse bij ’t Suykerbootje omgeschoold tot chocolatier. Op zeer korte tijd wist zij zich het vak eigen te maken en nu vormt zij een onmisbare schakel in het team.
Pralines, truffels, mellowcakes, … noem het en dit natuurlijk talent kan ermee aan de slag!

Jenny is winkelverantwoordelijke in Dendermonde. Zij staat altijd paraat om de klant te helpen, Jenny is steeds vriendelijk en behulpzaam! Geen moeite is haar te veel om de klant te helpen bij zijn/haar samenstelling van een lekker doosje pralines. Een mooi strikje, een leuke afwerking van een mooi pakketje… ze maakt er steeds pareltjes van. 

chocolatier klaartje

Chocolatier Klaartje is een creatieve duizendpoot. Geen uitdaging staat haar in de weg en dat resulteert in unieke creaties en nieuwe lekkernijen die samen met chocolatier Hans De Boodt ontwikkeld worden. Bovendien is klaartje een oranisatorisch talent wat maakt dat zij de chocolaterie in Puurs goed in handen heeft
Klaartje heeft bovendien chocolaterie gestudeerd aan het PIVA.

Marijke is winkelmanager te Puurs. Het perfectionisme waarmee zij de winkel beheert siert haar. Altijd gedreven en klantgericht. Heeft een hart voor de klant en weet als geen ander om zich te organiseren, zelfs op drukke momenten. Zij vormt het gezicht van de winkel in Puurs en is het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Jullia pasternak

Chocolatier Yuliia is afkomstig van Oekraïne en had geen ervaring in de chocolade wereld. Ondertussen heeft deze topper zich ontpopt tot een   gedreven chocolatier die met een vaste hand de mooiste figuren kan inkleuren, pralines kan decoreren en afwerken.  Een perfectioniste pur sang!

Samen zijn ze een hecht en compatibel team dat gaat voor kwaliteit en unieke ontwerpen. 

't Suykerbootje - klanten reviews

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen