Wij produceren pralines in een “Classic” en een “Specials” uitvoering. Beide worden met Callebaut chocolade vervaardigd en qua ingrediënten streven wij bij de 2 versies naar een zeer hoog niveau. Het verschil tussen de “Classics” en onze specials situeert zich in de afwerking en/of de duurdere ingrediënten die we in de “Specials” gebruiken.Zo worden de specials gedecoreerd met gekleurde cacaoboter en met een speciaal daarvoor ontworpen spraygun. Wie al een bezoek gebracht heeft aan onze winkel zal chocolatier Hans De Boodt zeker al aan de slag gezien hebben met deze tijdrovende artistieke bezigheid. Bovendien volgen wij nog regelmatig bijscholing in binnen- en buitenland om steeds nieuwe kunstwerkjes van pralines te maken.
Ons succes? Vers! Onze productie volgt de vraag van de klant zodat wij niet met voorraad werken. U bent dus steeds zeker van de kwaliteit en versheid.
De samenstelling van onze producten kan steeds wijzigen. Voor de recentste informatie over allergenen in onze producten kan u steeds mailen

Crème van Framboos
Heerlijke crème van verse frambozen.
Elk hartje wordt door de chocolatier met liefde ingekleurd (met witte chocolade)
Allergenen: Melk, Soja

Crème van Banaan
Heerlijke crème van banaan.
Decor: pigment van kurkuma
Allergenen: Melk, Soja

Ganache van Mokka
Heerlijke donkere ganache van Mokka omgeven met witte chocolade en een print van koffiebonen.
Allergenen: Melk, Soja

Amandel Praliné
Amandelpraliné is misschien iets minder ingeburgerd maar eens je deze fijn smaak ervaart gaat een nieuwe smaaksensatie open. Decor: pure chocolade
Allergenen: Melk, Soja, Noten

Ganache van Groene Thee
Het aroma van de groene thee komt heel goed tot zijn recht in deze donkere ganache, omhuld met pure chocolade.
Allergenen: Melk, Soja

Cocos
Topper! Zachte cocosvulling met witte chocolade en echte vanille, omhuld met melkchocolade
Allergenen: Melk, Soja

Amaretto
Ganache met Amaretto op een bodem van Gianduja en verkruimeld koekje.
Decor: pure chocolade & verkruimeld koekje
Allergenen: Melk, Soja, Noten, Gluten

Ganache van Sinaas
Lekkere ganache van pure chocolade op smaak gebracht met sinaas.
Allergenen: Melk, Soja

Advocaat
Melkchocolade met advocaatlikeur.
Decor: streepjes met pigment van kurkuma.
Allergenen: Melk, Soja, Eieren, Alcohol

Crème van Pistache
Een zacht crème van pistachenoten omhuld door witte chocolade.
Allergenen: Melk, Soja, Noten

Speculoos
Heerlijke vulling van speculoos met een crunshy speculoos bite.
Allergenen: Melk, Soja, Gluten

Krokante Hazelnoot praliné
Pralinévulling met brésilienne (stukjes hazelnoot).
Hardere vulling met een krokante bite
Allergenen: Melk, Soja, Hazelnoten

Hazelnoot praliné
Voor de kids (en ook de volwassenen uiteraard) hebben wij kleine paardekopjes in ons assortiment opgevuld met een zachte hazelnootpraliné
Allergenen: Hazelnoten, Melk, Soja

Rice Crispies
Heerlijke praliné vulling met volle Rice Crisps in een cuvetje van pure chocolade. Less is more … mega lekker!
Allergenen: Melk, Soja, Gluten

Gianduja & Honing
Gianduja is een romige mix van hazelnoot en melkchocolade, deze werd op smaak gebracht met honing.
Allergenen: Melk, Soja, Hazelnoten

Cocos Caramel
Perfect blend tussen cocos en caramel.
Zachte vulling.
Allergenen: Melk, Soja

Crème van Pistache
Een zacht crème van pistachenoten omhuld door pure chocolade.
Allergenen: Melk, Soja, Noten

Hazelnoot praliné
Zachte hazelnootpraliné omhuld door witte chocolade gedecoreerd met melkchocolade
Allergenen: Hazelnoten, Melk, Soja

Rice Crispies
Heerlijke praliné vulling met volle Rice Crisps in een cuvetje van melkchocolade. Less is more … mega lekker!
Allergenen: Melk, Soja, Gluten

Cuberdon
Neuzekes! Deze zoete lekkernij hebben wij verwerkt in een chocolade versie (pure chocolade)
Decor: pigment van rode biet
Allergenen: Melk, Soja

Praliné Brésilienne
Krokante pralinévulling met fijne stukjes hazelnoot omhuld met pure chocolade. Crunshy!
Allergenen: Soja, Hazelnoten

Crème banaan
Heerlijke crème van banaan omhuld met melkchocolade
Decor: pigment van kurkuma
Allergenen: Melk, Soja

Koekje Krokant
Een ware lekkernij! Heerlijke hazelnootvulling met een verkruimeld koekje.
Allergenen: Melk, Soja, Hazelnoten, Gluten (Gerst, Tarwe)

Koekje Krokant
Een ware lekkernij! Heerlijke hazelnootvulling met een verkruimeld koekje.
Allergenen: Melk, Soja, Hazelnoten, Gluten (Gerst, Tarwe)

Surprise!
Hou je van een verrassing? Dan is deze praline zeker iets voor jou! Telkens wordt er een andere vulling gebruikt.
Allergenen: kan alle allergenen bevatten

Crème van Framboos
Heerlijke crème van verse frambozen.
Elk hartje wordt door de chocolatier met liefde ingekleurd (met pure chocolade)
Allergenen: Melk, Soja

Hazelnoot praliné
Zachte structuur van hazelnootpasta en pure chocolade gedecoreerd met een dun laagje witte chocolade.
Allergenen: Hazelnoten, Melk, Soja

Hazelnoot praliné
Voor de kids (en ook de volwassenen uiteraard) hebben wij kleine paardekopjes in ons assortiment opgevuld met een zachte hazelnootpraliné
Allergenen: Hazelnoten, Melk, Soja

Advocaat
Pure chocolade met advocaatlikeur.
Decor: streepjes met pigment van kurkuma.
Allergenen: Melk, Soja, Eieren, Alcohol

Marsepein
Een heerlijke blokje marsepein overtrokken met melkchocolade.
Decor: bronzen crunchy marsepein
Allergenen: Melk, Soja, Noten

Pure chocolade – Ganache van Steranijs
Pure chocolade met een ganache van steranijs
Allergenen: Melk, Soja

Mokka Boterroom met Hazelnoot
Topper! Heerlijke boterroom gearomatiseerd met Mokka koffie en praliné op een bodem van melkchocolade en voorzien van een hele hazelnoot.
Allergenen: Noten, Melk, Soja

Pure chocolade – Crème Vanille
Crème van vanille omhuld met donkere chocolade.
Decor: witte chocolade
Allergenen: Melk, Soja

Melkchocolade – Praliné
Zachte hazelnootpraliné omhuld met melkchocolade
Allergenen: Melk, Soja, Noten

Mandarin Napoleon & Marsepein
Cuvetje met een bodem van marsepein. Daarop een zachte ganache van Mandarin Napoleon. Decor: crumble van geroosterde amandelen
Allergenen: Amandelnoten, Melk, Soja, Alcohol

Crème van Passievrucht
Crème van passievruchten omhuld met pure chocolade.
Voor de liefhebbers van fruitsmaakjes!
Allergenen: Melk, Soja

Rhum & Cocos
Zachte ganache met structuur van cocos, op smaak gebracht met Rhum.
Allergenen: Melk, Soja, Alcohol

Caramel Gold
Zachte ganache van Gold chocolade. Deze met caramel opsmaak gebrachte chocolade is hemels!
Allergenen: Melk, Soja

Crème van Passievrucht
Crème van passievruchten omhuld met melkchocolade.
Voor de liefhebbers van fruitsmaakjes!
Decor: pigment van rode biet
Allergenen: Melk, Soja

Salted Caramel
Het perfecte evenwicht tussen zoet & zout.
Deze melkchocolade praline met een karamel zeezout is een absolute ‘must-taste’
Allergenen: Melk, Soja

Ganache van Mokka koffie
Een mini praline met onze uniek en overheerlijke mokka ganache!
Allergenen: Melk, Soja

Ganache van Mokka
Zachte ganache van Mokka in een melkchocolade jasje.
Decor: Mokkaboontje
Allergenen: Melk, Soja

Speculoos boterroom
Heerlijke boterroom met crunchy speculoos, overtrokken met witte chocolade.
Decor: speculoos
Allergenen: Melk, Soja, Gluten

Praliné
Voor de kids (en ook de volwassenen uiteraard) hebben wij kleine paardekopjes in ons assortiment opgevuld met een zachte hazelnootpraliné
Allergenen: Hazelnoten, Melk, Soja

Ganache van Framboos
Zachte ganache van room, pure chocolade en verse framboos in een schitterend decor van witte, melk en pure chocolade
Allergenen: Melk, Soja

Praliné van Pecan noten
Huisgemaakte praliné gemaakt van overheerlijke pecan noten. Absoluut een topper!
Allergenen: Melk, Soja, Noten

Handmade in Belgium
’t Suykerbootje is in bezit van het HIB label. Dit Handmade in Belgium label wordt verstrekt door Unizo aan ambachtslui die voldoen aan strenge criteria.

Erkend Ambacht
Chocolatier Hans De Boodt is tevens erkend als Ambachtsman door FOD economie.