Pralines “Specials”

Wij produceren pralines in een “Classic” en een “Specials” uitvoering.  Beide worden met Callebaut chocolade vervaardigd en qua ingrediënten streven wij bij de 2 versies naar een zeer hoog niveau. Het verschil tussen de “Classics” en onze specials situeert zich in de afwerking en/of de duurdere ingrediënten die we in de “Specials” gebruiken.

Zo worden de specials gedecoreerd met gekleurde cacaoboter en met een speciaal daarvoor ontworpen spraygun. Wie al een bezoek gebracht heeft aan onze winkel zal chocolatier Hans De Boodt zeker al aan de slag gezien hebben met deze tijdrovende artistieke bezigheid. Bovendien volgen wij nog regelmatig bijscholing in binnen- en buitenland om steeds nieuwe kunstwerkjes van pralines te maken.
Wij gebruiken ENKEL kleurstoffen van natuurlijke origine, deze zijn ettelijke malen duurder dan de synthetische maar uw gezondheid is het waard! Zo gebruiken wij o.a. pigment van curcuma, rode biet en spirulina (een blauwe alg). 
In 2018 verkregen wij ook het HIB-label, dit staat garant voor een ambachtelijke productie Made in Belgium.
Geniet van onze chocolade!

Ruby Chocolade Framboos

Ontdek de nieuwe rage in de chocoladewereld! Deze uniek roze chocolade is licht zurig en heeft een zachte fruittoets. Ideaal dus om te combineren met framboos! Decor: spots met pigment uit rode biet
Allergenen: Melk, Soja

caiperinha ganache praline

Caiperinha

Caiperinha is een likeur op basis van limoenen. Hiermee werd een ganache ontwikkeld die een waar zomers gevoel meebrengt. 
Allergenen: Melk, Soja, Alcohol

Kardemom

Laat je verrassen door de frisse smaak van Kardemom in een leuk blauw jasje. De blauwe kleur wordt verkregen door gebruik te maken van Spirulina. Een blauw algje.
Allergenen: Melk, Soja

Praline met ganache van peperkoek

Peperkoek

Peperkoek verwerkt in een heerlijke donkere ganache. Decor: spray- en wrijftechniek met goud en donkere chocolade.
Allergenen: Melk, Soja, Gluten

praline-whisky-ganache-chocolade-puur

Whiskey

Een ganache verrijkt met Whiskey.
Decor: Spray van pigment uit rode biet
Allergenen: Melk, Soja, Alcohol

Praline ganache lavendel laagje caramel

Lavendel & Caramel

Een dun laagje caramel met daaronder een ganache met geïnfuseerde lavendel. Decor: dots met pigment van spirulina en rode biet.
Allergenen: Melk, Soja

Praline met ganache van bruine rum

Carta Negra Rum

Donkere ganache met een uitgesproken Rum explosie. Decor: Veegtechniek met pigment uit Spirulina en Kurkuma
Allergenen: Melk, Soja, Alcohol

praline met ganache van pure chocolade 80%

Power 80%

Een unieke designpraline met een bittere ganache met 80% cacaomassa.

Allergenen: Melk, Soja

ruby chocolade bosbes boterroom

Ruby Chocolade – Bosbessen

Een lekkere boterroom met bosbessen, alweer een lekker fruitje dat matcht met de Ruby chocolade!

Allergenen: Melk, Soja

Caramel Rice crisp praliné

Tiger – Caramel & Rice Crisps

Een fijn laagje caramel met een praliné verrijkt met rice crisps. Heerlijk!

Allergenen: Melk, Soja, Noten, Gluten

Ganache van baileys

Baileys

Heerlijk deze ganache met Baileys! Deze lekkere koffielikeur is een perfect match met chocolade. Decor: marmeren look
Allergenen: Melk, Soja, Alcohol

Handmade in Belgium

Het authenticiteitslabel Handmade in Belgium wil kwaliteitsproducten in de kijker zetten die gemaakt zijn door de echte vakman. Onze producten maken immers een wereld van verschil voor de consument in tijden van industrialisering. Wij zijn dan ook fier op onze erkenning en dragen dit vaandel met de nodige fierheid mee uit!

Erkend Ambacht

FOD economie erkent ambachtlui op een wettelijke basis! Aan de hand van controles wordt bepaald of je al dan niet in aanmerking komt om deze ultieme erkenning te mogen dragen.
Als chocolatier is Hans De Boodt dan ook erkend als ambachtsman. Hoe kan het ook anders! Elke dag kan je hem in zijn atelier aan het werk zien met zijn team.
Unieke producten, unieke designs, unieke smaken, gemaakt volgens de regels van de kunst!

Close