Chocolaterie

Je kan bij ons een uitgebreid assortiment pralines en chocolade terugvinden. Reeds 7 jaar laten laat chocolatier Hans De Boodt zijn creativiteit de vrije loop en maakt zo de heerlijkste lekkernijen. Deze kan je dan proeven tijdens uw bezoek in onze winkel. Ontdek ons open atelier bij een bezoek. Je kan er de chocolatier en zijn team aan het werk zien. Al onze pralines worden met de grootste finesse klaargemaakt en dat zorgt voor ware smaakexplosies in je mond. Bovendien zijn de pralines zo vers dat je het verschil smaakt met pralines van onze concurenten!

Ook kan u bij ons terecht voor workshops (max 4 personen) en demonstraties voor kleine groepen (tot 20 personen). Als klant krijgt u een unieke shopbeleving doordat je kan binnenkijken in ons open atelier! Je kan zien hoe al deze kleine lekkernijen gemaakt worden. De productie vindt namelijk plaats in een atelier dat omringd is door glas.
Onze pralines zijn uitermate klein (tussen 8 en 15 gram) en dat maakt dat je er enkele meer kan proeven voor je een voldaan gevoel krijgt. Wij zijn ook bezorgd om uw gezondheid! Zo gebruiken wij enkel pigmenten uit natuurlijke producten ipv de kunstmatige kleurstoffen met veelal bijwerkingen zoals hyperactiviteit bij kinderen.

hans-de-boodt hans passie

Meer dan 50 soorten pralines in ons assortiment!

wit-pistachewit-paardenkopwit-mokkawit-krokant-pralinewit-marbrewit-hartjetheepuur-vanillepuur-praline-krokantpuur-passiepuur-pistachepuur-paardekoppuur-cuberdonpramapraline-puurmokka-boterroommelk-pralinemelk-paardenkopmelk-passiemelk-honingmelk-champagnehartje-framboos-puurgia-hoorenscocos-melkchocomousecaramel