Home Chocolatier Hans De Boodt

Chocolatier Hans De Boodt

by Hans De Boodt
praline met praliné van amandelnoten
De Manon ... heerlijke koffie boterroom met een hazelnoot bovenop
Zo lekker! Deze praline gemaakt met pure chocolade en een overheerlijke donkere praliné binnenin
Een uniek mooi ogende praline met een ganache van framboos.
Meester chocolatier Hans De Boodt

Passie voor Chocolade: Meester Chocolatier Hans De Boodt

Op zoek naar topkwaliteit chocolade? Ontdek de meesterlijke creaties van chocolatier Hans De Boodt, waar de liefde voor chocolade en pralines hand in hand gaat met vakmanschap en culinaire innovatie. Hans zet zijn expertise in om elk stuk chocolade te transformeren in een oogstrelend kunstwerk. Niet alleen zijn de pralines een genot voor de ogen, maar ook de smaakpapillen juichen bij elke hap. De ateliers van Dendermonde, Puurs & Londerzeel zijn een oord waar chocoladeliefhebbers kunnen dwalen door een wereld van verfijnde smaken en toegewijde ambachtslui die niet terugdeinzen voor een uitdaging.

Ontdek Ons Unieke Aanbod aan Pralines

Bent u een levensgenieter die houdt van nieuwe zintuiglijke ervaringen? Proef dan de diversiteit in ons uitgebreide assortiment pralines, waar finesse en variatie centraal staan. Elke praline, met de hand gemaakt met Callebaut chocolade weegt tussen 8 en 12 gram, straalt pure ambacht uit. Met meer dan 50 smaken en 12 unieke, onderscheidende ‘Special’ pralines in ons aanbod belooft ons chocolade assortiment iedere chocolade- en pralinefan iets unieks te bieden. Van de vertrouwde praliné tot inventieve smaken zoals gezouten karamel en lavendelganache, er is altijd wel een nieuwe praline om uw smaakpapillen te veroveren.

Geniet van de beleving met onze open chocolade ateliers met regelmatige opendeurdagen en proeverijen. Mis geen enkele update over deze speciale dagen – volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en laat uzelf meeslepen in de magische wereld van pralines en chocolade.

Design Pralines!
webshop www.ambachtelijke-pralines.be

Koop Pralines Online: Verwen Uw Zintuigen

Bent u niet in de gelegenheid onze winkels te bezoeken? Geen probleem, onze online chocolade- en pralineshop www.ambachtelijke-pralines.be biedt u de kans om deze lekkernijen van topkwaliteit in huis te halen. Bestel met gemak vanaf uw computer of smartphone en ontdek waarom onze chocolade pralines zo geliefd zijn.

Specials - Pralines Die Smaak met Schoonheid Verenigen

Onze ‘Specials’ zijn niet zomaar pralines; het zijn chocolade meesterwerken waarin smaak en design samensmelten tot een feest voor de zintuigen. Elke praline is een toonbeeld van creativiteit en precisie, verfraaid met natuurlijke pigmenten zoals het heldergele van kurkuma en het diepblauwe van spirulina. Maak indruk op uw gasten of verwen uzelf met de verbluffende esthetiek en onweerstaanbare smaak van onze chocolade pralines.

Design pralines - tiger

Ontdek de wereld van chocolade en pralines bij Hans De Boodt – waar passie, innovatie en de hoogste standaard in chocolaterie samenkomen. Begin vandaag nog aan uw culinaire reis en ervaar de ultieme chocoladebeleving!

www.ambachtelijke-pralines.be

T Suykerbootje Dendermonde

Heirbaan 146
9200 Dendermonde
Tel 052 40 80 34

T Suykerbootje Londerzeel

Stationsstraat 65a
1840 Londerzeel
Tel 052 21 77 47

T Suykerbootje Puurs

Dorpshart 17
2870 Puurs
Tel 03 288 06 19

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen