Home Chocolatier Hans De Boodt

Chocolatier Hans De Boodt

by Hans De Boodt
chocolatier Hans De Boodt

Passie voor chocolade!

Chocolatier Hans De Boodt heeft een boontje voor chocolade! Als geen ander weet hij pralines om te toveren tot culinaire pronkstukken. Geen moeite is teveel om vernieuwende zaken te introduceren. Elke bezoeker kan de chocolatiers aan het werk zien in het open atelier en proevertjes liggen steeds klaar om onze klanten te verwennen. Een vraagje stellen aan onze chocolatiers? Geen probleem, wij maken graag even tijd voor jou om over onze passie te praten!

Pralines 2.0

Chocolatier Hans De Boodt is een levensgenieter en wil dus ook zoveel mogelijk zaken proeven, degusteren zeg maar. Om deze lijn door te trekken in ons assortiment werden pralines ontworpen tussen 8 gram en 12 gram. Kleine pralines, een unieke afwerking … dat zorgt uiteraard voor heel wat meer werk maar het resultaat mag gezien worden!
Met een 50-tal soorten pralines in het regulieren assortiment en 12 in ons Specials gamma bieden voor elke klant wat wils.
De smaken variëren van een lekkere praliné tot een Salted Caramel of een ganache van lavendel.

Specials!

Oooooo’s en waaauuuuwwws!!! Deze uniek decoreerde pralines met even exclusieve smaken zijn niet alleen een streling voor het oog maar ook voor de smaakpapillen. Deze zeer verfijnde en uitermate glanzende pralines worden met uiterste precisie ontworpen met pigmenten van natuurlijke oorsprong.

Zo wordt o.a. gebruik gemaakt van het gele pigment uit curcuma, het blauwe pigment van spirulina (een algje) en het rode pigment uit rode biet. Deze natuurlijke kleurstoffen kosten het tienvoudige van de synthetische kleurstoffen maar de filosofie van Chocolatier Hans De Boodt is nu eenmaal dat hij niets in zijn pralines stopt dat dat zijn dochter van 13 zou kunnen schaden. Elke praline wordt onderworpen aan deze eenvoudige denkpiste (behalve voor alcohol dan 😃)

Pralines met prebiotica!

Jawel hoor, wij gebruiken prebiotica in onze pralines! Door toevoeging van deze gezonde wezels kunnen wij het suiker en vetgehalte verlagen en de smaakintensiteit bevorderen.

Prebiotica zijn niet verteerbare levensmiddeleningrediënten zoals vezels, die selectief de groei en/of de activiteit van één of meerdere soorten goede bacteriën in de dikke darm stimuleren, en daardoor de gezondheid van de gastheer bevorderen.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen