Home Paasfolder

Paasfolder

by Hans De Boodt

De lekkerste Paaschocolade? Bij je chocolatier natuurlijk!

De lente  brengt niet enkel kleurrijke bloemen en vrolijke liedjes, maar ook een van de meest vreugdevolle tradities: Pasen! En wat is Pasen zonder de verleidelijke charme van paaschocolade, de opwinding van het zoeken naar paaseieren in de tuin, de speelse paashaas, de schattige paaskip, allen verstopt in de tuin of in je huis.

ONLINE OF IN DE WINKEL … PER AANKOOPSCHIJF VAN 30 EURO PAASASSORTIMENT HEEFT U RECHT OP 1 GRATIS PAASHAAS VAN 17CM

Bestel je paaseieren of paaschocolade Online of offline!

Op Ambachtelijke-Pralines.be kom je terecht in de wondere wereld van de lekkerste paaschocolade. Elk stuk chocolade is handgemaakt met liefde en zorg, waardoor u de traditie proeft van Pasen. Alles vervaardigd met Callebaut chocolade. Of u nu verzot bent op melkchocolade, het hart vol heeft van pure chocolade, of gaat voor de zachte streling van witte chocolade, je kan bij ons alles terugvinden. De lekkerste chocolade koop je immers bij de chocolatier! Lekker vers gegoten en absolute topkwaliteit!

Wij produceren gedurende de paasperiode elke dag verse paaseieren, kleine eitjes, … en plaasten deze in onze winkel. Bestellen kan online via de webshop, je kan langskomen in een van onze winkels (Dendermonde, Puurs en Londerzeel of je kan bestellen via de folder  Wij verdelen de paasfolder in onze winkels (dus niet deur aan deur). Bij deze folder zit een bestelformulier waarmee je de lekkerste chocolade kan bestellen. Je kan ook een datum van ophaling aanduiden. Makkelijk toch?
Wie graag zijn bestelling online wil doorgeven kan dit doen via onze webshop: www.ambachtelijke-pralines.be 

Paaschocolade, paaseieren en zoveel meer in onze nieuwe uitgave van de paasfolder

Verstopte Paaseieren – een paastraditie!

Met zorg uitgekozen en prachtig verpakt, ons assortiment van paaseieren is meer dan zoetigheid; het is een symboliek van gezelligheid en traditie. De paaseieren zijn beschikbaar in diverse groottes en prachtige patronen, opgevuld met kleine paaseitjes of een mix van grote raapeieren en kleine paaseitjes. Kinderen staan alvast te popelen om de paaszoektocht te starten! Volwassen genieten dan weer van dat fantastische stukje fijne chocolade bij de boterham of als dessertje. 

De Paashaas en Paaskip – Speels en Perfect als Geschenk

Naast chocolade paaseieren, vinden de paashaas en paaskip hun weg naar ons hart. Deze prachtige figuren in chocolade maken elke paasmand compleet en zorgen voor blije gezichten bij jong en oud.

Paasgeschenken voor Iedereen!

Bij ’t Suykerbootje begrijpen we de vreugde van geven. Elk jaar delen wij aan plaatselijke voedselbanken of verenigingen die aan armoedebestrijding doen paaschocolade uit. Iedereen kan tegenslag krijgen in het leven en de kinderen verdienen altijd hun paaschocolade! Wij zorgen voor een mooi en gevarieerd pakket voor elk kind. 

U steunt dus onrechtstreeks ook een goed doel door bij ons paaschocolade te kopen.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen