De lekkerste kleine opgevulde paaseitjes zijn er weer! Onze chocolatiers staan te popelen om er weer een leuke pasen van te maken. Pasen is immers een hoogtepunt voor onze toppers! Geladen vol creativiteit en een unieke teamspirit zorgen voor de lekkerste paaseitjes! De vormen worden klaargemaakt, de unieke decors aangebracht (Wist je dat wij enkel met kleurstoffen van natuurlijke origine werken? bv pigment van rode biet, curcuma, zwarte bes en appel) om vervolgens de lekkerst vullingen in de kleine paaseitjes te spuiten. Elk jaar weer maken we er een erezaak van om de lekkerste en kleurrijkste paaseitjes te maken. Wees er als de kippen bij om deze kleine lekkernijen te ontdekken in onze winkel te Puurs of Dendermonde!
Dit jaar werken we met witte chocolade, melkchocolade, pure chocolade en de overheerlijke Caramel Gold chocolade. Geen Ruby? Nee helaas is deze de komende maanden nog niet voorradig bij Callebaut en kunnen we dus geen eitjes maken met Ruby chocolade. Maar niet getreurd … al onze eitjes zullen je verbluffen!
Onze eitjes … steeds kakelvers!!!
Benieuwd? Kom lang in één van onze winkels!
Atelier Puurs:
Ma-vrijdag 9u30-12u & 13u30-18u
Zaterdag doorlopen open van 9u30-18u. Tel 03 288 06 19
Atelier Dendermonde:
Ma-vrijdag 9u30-12u & 13u30-18u
Zaterdag doorlopen open van 9u30-18u. Tel 052 40 80 34
Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat AccepterenMeer lezen