Op zondag 12 mei vieren we de mama's!

Verwen je mama deze Moederdag met een cadeau dat net zo uniek en liefdevol is als zijzelf. Bij ons vind je een exclusieve collectie van chocolade kunstwerken die speciaal ontworpen zijn om jouw liefde op een zoete manier uit te drukken. Of je nu op zoek bent naar iets elegant, speels of puur verrassend, onze collectie heeft voor iedere moeder wel iets bijzonders.

Handgemaakte chocolade creaties!

Ontdek onze handgemaakte chocolade creaties, van elegante potjes gevuld met de fijnste truffels en versierd met chocolade tulpen tot stijlvolle chocolade handtasjes en dames pumps, volledig vervaardigd uit de meest verfijnde chocolade. Bijna elke creatie is gevuld met onze heerlijke, ambachtelijke pralines, die speciaal voor deze gelegenheid zijn gekozen.

Planeet mama!

Verruil het traditionele boeket bloemen voor onze kleinere potjes met een adembenemende chocolade bloem. Of laat haar de sterren plukken met onze unieke chocolade planeet, die niet alleen dient als een luxueuze doos voor onze pralines, maar ook een speciale boodschap draagt: ‘planeet mama’. Een zoete erkenning van haar centrale rol in jouw wereld.

Best mom ever!

Voor de moeders die de eenvoudige woorden ‘best mom ever’ verdienen, hebben we chocoladerepen die deze boodschap dragen. En voor degenen die een persoonlijke touch willen toevoegen, bieden we unieke mellowcakes en een prachtig opgevuld chocolade hart vol met pralines en bloemetjes. Deze zijn beide personaliseerbaar, waardoor je een blijvende indruk achterlaat.

Een uniek moederdagcadeau koop je bij ’t Suykerbootje!

Maak je cadeau dit jaar extra speciaal met een fotokader in chocolade, te personaliseren met je favoriete foto van jou en je mama. Een zoete herinnering die zeker een glimlach op haar gezicht zal toveren.

Bij ons staan kwaliteit en creativiteit voorop. Elk stuk wordt met de hand gemaakt en gedetailleerd afgewerkt, waardoor elk cadeau even uniek is als jouw moeder. Verwen je mama met een cadeau dat zegt: “Ik hou van je” op de meest smakelijke manier mogelijk.

Neem zeker ook een kijkje op de pagina met onze lekkers ambachtelijke pralines voor moederdag

Uniek chocolade werkje met tulpen
Chocolade tulpen in een uniek chocolade potje met daarin truffels
Chocolade handtas met daaronder pralines
Fotokader in chocolade
Opgevuld chocolade harte met pralines
Planeet mama

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen