Paaseitjes

Vers!

Met pasen zijn we druk in de weer om alle paaseitjes, grote eieren en figuren klaar te stomen. Alle paaseitjes worden rechtstreeks van de productie in onze verkooptoog geplaatst zodat u enkel van de verste en lekkerste eitjes kan smullen. Veelal worden deze producten maanden op voorhand gemaakt maar daar doen wij niet aan mee. Na verloop van tijd is er steeds een smaakverlies. Diegenen die reeds onze smaakbommetjes geproefd hebben kunnen dit beamen.
Het kan dus

Ambachtelijke productie!

Onze productie is geheel ambachtelijk, met de beste ingrediënten. Wij gebruiken in onze chocolaterie steeds Callebaut chocolade en kunnen zo de beste kwaliteit aanbieden. Met zorg worden de leukste decors aangebracht om elke smaak een uniek uiterlijk te geven, wat best wel arbeidsintensief is.

De smaken van onze paaseitjes

De smaken variëren van praliné, koekje krokant, mokka boterroom,advocaat, sinaas, marsepein, vanille, pistache, caramel, praliné krokant (Brésilienne), mokka, gianduja tot aardbei, banaan, framboos of zelfs de meer speciale cuberdon, speculoos, nutella en onze uniek Picasso eitje met praliné en knettersuiker.

paaseitjes

Benieuwd hoe onze paaseitjes gemaakt worden?

Op 17 & 18 maart kan u terecht in ons chocolade atelier en geven wij uitzonderlijk demonstraties hoe deze lekkernijen gemaakt worden. Hieronder kan u alvast een preview zien van onze demonstraties. Uiteraard laten we nog niet alles zien, daarvoor moet u maar eens langskomen!