Paaseitje – kakelvers!
Met pasen zijn we druk in de weer om alle paaseitjes, grote eieren en figuren klaar te stomen. Alle paaseitjes worden rechtstreeks van de productie in onze verkooptoog geplaatst zodat u enkel van de verste en lekkerste eitjes kan smullen. Veelal worden deze producten maanden op voorhand gemaakt maar daar doen wij niet aan mee. Na verloop van tijd is er steeds een smaakverlies. Diegenen die reeds onze smaakbommetjes geproefd hebben kunnen dit beamen.
Het kan dus
Ambachtelijk productie!
Onze productie is geheel ambachtelijk, met de beste ingrediënten. Wij gebruiken in onze chocolaterie steeds Callebaut chocolade en kunnen zo de beste kwaliteit aanbieden. Met zorg worden de leukste decors aangebracht om elke smaak een uniek uiterlijk te geven, wat best wel arbeidsintensief is. Interesse om ons eens aan het werk te zien? Wij houden 2x per jaar open atelierdagen en dan kan u kennismaken met het productieproces en onze chocolatiersPaaseitje – De Smaken
De smaken variëren van praliné, koekje krokant, mokka boterroom,advocaat, sinaas, marsepein, vanille, pistache, caramel, praliné krokant (Brésilienne), mokka, gianduja tot aardbei, banaan, framboos of zelfs de meer speciale cuberdon, speculoos, nutella en onze uniek Picasso eitje met praliné en knettersuiker. Tijdens de paasperiode proberen we altijd nieuwe smaken uit en komen we tot verrassende ontdekkingen, zo ontwikkelden we o.a. tiramisu, oreo, marshmellow, baileys, gezouten caramel en framboos (ruby chocolade). In totaal ca 25 soorten kleine paaseitjes!