Home Unieke chocolade creaties Zomerse BBQ in chocolade

Zomerse BBQ in chocolade

by Hans De Boodt
bbq in chocolade

Uniek & Creatief … dat zit nu eenmaal in het bloed en we zorgen dan ook nu weer voor een leuke zomerse creatie vol kleurrijk lekkers.
Deze BBQ in chocolade bevat binnenin kokosbriketten die zowaar lijken te smeulen!

Bovenop de BBQ bevinden zich onze heerlijke Specials. Deze natuurlijk gekleurde pralines met unieke smaakcombinaties zijn een streling voor je smaakpapillen.
Deze BBQ is 100% eetbaar. De kokosbriketten zijn opgevuld met … een kokosvulling 🙂
De Specials bevatten o.a. ganache van Baileys, Caiperinha, peperkoek, Whiskey, Bruine Rum, Salted Caramel, …

Friends, Family .. BBQ!

Krijg je bezoek en wil je uitpakken met een origineel idee als dessert? Deze topper scoort altijd! De ooo’s en wauws zullen uit de mond van je gasten komen.

Leuk weetje! De kleuren die wij gebruiken zijn van natuurlijke oorsprong. Zo gebruiken wij het pigment van de alg Spirulina om de blauwe kleur te bekomen. Het rood wordt verkregen door het pigment van rode biet en het geel door gebruik te maken van het pigment van Curcuma. Aan de hand van deze 3 kleuren kunnen we een waaier aan leuke kleurtjes bekomen.

BBQ in chocolade zonder dekselbbq in chocolade

De glans die onze specials eigen is wordt tevens of geheel natuurlijke wijze bekomen zonder enige toevoeging van een of ander additief. Enkel de liefde van onze chocolatiers, een flinke dosis werk en passie voor chocolade zijn nodig om deze unieke producten te creëren.

Interesse in deze BBQ? Reserveer alvast een exemplaar want deze unieke handgemaakte BBQ’s gaan steevast snel de deur uit.

Tel 052 40 80 34

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen