Home Unieke chocolade creaties Huwelijkaanzoek? Huwelijkgeschenk?

Huwelijkaanzoek? Huwelijkgeschenk?

by Hans De Boodt

Yes we can! Op zoek naar een uniek geschenk voor een huwelijk? Of wil je de grote vraag stellen? Met dit hart gemaakt van de enige echte Ruby chocolade van Callebaut scoor je zeker en vast!

Dit hart met onze unieke glans kan opgevuld worden met o.a. pralines, callets (Dit zijn chocolade druppels) of ander lekkers. Het chocolade hart kan bovenop gepersonaliseerd worden met de naam van de tortelduifjes

Creatief met chocolade

Voor elke gelegenheid is er wel een unieke creatie mogelijk. Elk thema heeft zijn eigen mogelijkheden. Onze chocolatiers staan klaar om mee na te denken over jouw uniek ontwerp!

Na donkere, melk en witte chocolade is ruby de meest ongewone chocolade ontdekking in 80 jaar. Dit geschenk van moeder natuur verrast en betovert met een compleet nieuwe kleur-en smaakbeleving, komende van de ruby bean – zonder enige kleurstof of fruitaroma’s toe te voegen. Genieten dus van deze nieuwe lekkernij!

Wie een centje als huwelijksgeschenk kan op deze manier ook een uniek cadeau afgeven ipv een nietszeggende enveloppe. We verzegelen dit hart met lekkere Ruby Callets binnenin en een soort envelopje waar je je centjes kan in opbergen.

Reservatie is noodzakelijk gezien dit een uniek en op maat gemaakt stuk is!

Tel 052 40 80 34

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen