Home Unieke chocolade creaties Pasen @ t Suykerbootje

Pasen @ t Suykerbootje

by Hans De Boodt
Ruby paaseitje met framboosganache

Pasen is steeds een drukke periode, de chocolatiers zijn dan druk in de weer om unieke kleine paaseitjes te maken die tot de verbeelding spreken!
Met de lekkerste Callebaut chocolade toveren onze chocolade tovenaars telkens weer leuke, lekkere paaseitjes uit hun hoed.

Alle chocoladesoorten passeren de revue! Van wit naar melk en puur maar ook de Ruby RB1 chocolade (de zogenaamde roze chocolade) en de Gold chocolade (Op smaak gebrachte chocolade met caramel smaak) zijn minder klassiek maar vullen ons assortiment heerlijk aan om alle fijnproevers een waar chocolade delirium te geven

De kleine chocolade paaseitjes

Dit jaar werd een challenge in het leven geroepen. Onze zogenaamde paasei challenge legde het vuur aan de schenen van onze chocolatiers. Elke week dienden zij 2 nieuwe smaken en designs toe te voegen aan het basis assortiment. Zo werden maar liefst 12 nieuwe smaken toegevoegd aan ons reeds ruime aanbod.

Zo passeerden o.a. Blue Curaçao, Baileys, Gezouten caramel, … de revue, allen zo fijn afgewerkt dat je jezelf kon spiegelen in deze unieke chocolade creaties.

Chocolatier Hans De Boodt maakt er ook telkens een erezaak van dat alle producten vers zijn, zelfs zodanig vers dat de chocolade die je bij ons koopt soms verser is dan het vlees bij je beenhouwer. Dit zorgt voor extra druk op de chocolaterie maar zo krijg je nu eenmaal een sublieme kwaliteit!

Hieronder kan u een aantal van onze leuke designs en smaken terugvinden:

Ruby paaseitje met framboosganacheklein paaseitje opgevuld met marsepeinHeerlijk paaseitje met caramel en rice crisppaaseitjes opgevuld met een ganache van blue curaçao

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen