Home Chocolade Chocolade & Doopsuiker

Chocolade & Doopsuiker

by Hans De Boodt
t Suykerbootje

Welkom op onze leuk & lekker website!

Chocolaterie

Chocolatiers Hans, Kimberly en Ann staan elke dag paraat om de meest exclusieve pralines te maken waarbij zowel de graad van afwerking, versheid en smaak hoog in het vaandel staan. Doorheen de seizoenen kan je ook bij ons terecht voor paaschocolade, sint chocolade en unieke decorstukken. Al dit lekkers wordt vervaardigd in eigen open atelier, je kan de chocolatiers elke dag aan het werk zien!

Doopsuiker

Sofie en Els zijn gedreven om jullie een topervaring te geven! Onze winkel bezoeken is een beleving en wij wensen die zo leuk mogelijk te maken. Met passie helpen wij je bij je aankoop van doopsuiker, suikerbonen, koekjes of onze ambachtelijke chocoladeproducten. Steeds liggen proevertjes klaar om jullie te verwennen en onze dames kunnen mooie pakketjes samenstellen zodat je een geschenkje kan afgeven in stijl!
De finesse om doopsuiker op te maken is bij dit topteam aanwezig en wij maken dan ook pareltjes van presentaties. Bovendien helpen wij je graag bij je aankoop. Geen push verkoop maar gewoon eerlijk en correct advies!

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen