Home Chocolade De lekkerste kerstbomen!!

De lekkerste kerstbomen!!

by Hans De Boodt
De Lekkerste kerstbomen

Op naar 2022!

Wat een jaar was 2021 zeg! Eerst de beloofde vrijheid en dan terug alles achter slot en grendel… gelukkig was er … chocolade. Meer dan ooit zochten mensen troost in lekker eten. Lokaal shoppen bij de specialist werd dan ook meer dan ooit populair.

Als ambachtsman kunnen we dat uiteraard alleen maar toejuichen dat mensen terug naar authentieke kwaliteitsproducten op zoek gaan. De lokale kwaliteitsslager, de ambachtelijke bakker en uiteraard uw chocolatier zijn uw dankbaar!

Heel het team van ’t Suykerbootje wenst jullie alvast een super leuk eindejaar in de mate van het mogelijke en een fantastisch 2022 met dit keer hopelijk een echte vrijheid in het vooruitzicht!

Eindejaarsgeschenken!

Met onze unieke pralines, geschenkmanden, themachocolade scoor je gegarandeerd!

Dit jaar werd ook weer ‘de lekkerste kerstboom’ gemaakt in vele varianten: wit, melk, puur maar ook in Gold en Ruby chocolade. De traditionele chocolades werd opgevuld met onze koekje krokant vulling, De Ruby kerstboom werd opgevuld met een ganache van framboos. De Gold versie werd opgevuld met een ganache van Gold chocolade.

Naast de kerstboom hebben ook we nog tal van ander leuks! Wat dacht u van een chocolade kerstman, of een slee in chocolade opgevuld met bv truffels? 

Kom en ontdek ons lekkers in 1 van onze winkels!

’t Suykerbootje Dendermonde
Heirbaan 146, 9200 Dendermonde Tel 052 40 80 34

’t Suykerbootje Puurs

Dorpshart 17, 2870 Puurs Tel 03 288 06 19

Deze website gebruikt cookies voor een optimale beleving. Klik op accepteren indien u akkoord gaat Accepteren Meer lezen